Mijn ervaringen
met het werk van Aleid Hillebrand

 

« Een Acupunctuurbehandeling met Aleid geeft mij instant het gevoel dat ik gezien, gevoeld en erkend word in wat er op dit moment in mij en mijn lichaam afspeelt. Liefdevol, kalm en super sensitief weet ze al snel de knelpunten weer (door) te laten stromen. Intussen maakt ze haar aantekeningen en blijft haar aanpak en mijn energie in allerlei lagen checken en verifiëren. Aleid werkt echt vanuit een zuiver basisprincipe en voor het beste in ons allemaal. »

Fransje FM

« Ik had ineens last van mijn nek wat maar niet overging. De behandeling met de elektrische moxa heeft goed geholpen om het probleem op te lossen. »

Carolien

« Aleid heeft mij een aantal keer behandeld met acupunctuur tegen mijn “oneindige” moeheid. Vaak was ik na zo’n sessie weer een poos van de vermoeidheid af. Eens in de zoveel tijd een behandeling doet wonderen! »

Marjolein

« Aleid heeft zowel mij als mijn hond verschillende keren behandeld. Waar ik veel bewondering voor heb bij Aleid is dat haar intuïtieve wijsheid, de bron is die haar behandelingen vormgeeft. Dat maakt dat de naald raakt. »

Toniya

CENTRUM VOOR HOLISME | info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl
06 - 15 36 43 97

Ontwerp: MOSCHDESIGN | Realisatie: De Goudse Wolf