Onze ervaringen
met het werk van Aleid Hillebrand

« Toen mijn paard in januari 2022 kreupel werd en ik diverse reguliere dierenartsen had geraadpleegd, zonder resultaat, ben ik uiteindelijk bij Aleid terecht gekomen. Al snel stelde ze de diagnose Lyme bij Enrico. Met haar hulp is hij weer helemaal opgeknapt en inmiddels weer topfit! Ben er zo ontzettend blij mee! »

Monique

« Ik heb Aleid leren kennen door Elke Mastwijk die haar aanraadde, Elke behandelde mijn paarden Craniosacraal en met stemvorken. Omdat mijn paarden wat vage dingen hadden waar de vinger moeilijk op te leggen was, heb ik Aleid erbij gehaald.

Aleid heeft eerst Milano gedaan, hij liep een beetje met zijn hakken omhoog i.p.v met het been onder de massa. Ze vond bij hem Lyme en wat hard castratie weefsel. Het castratie weefsel heeft Aleid behandeld met de laser pen en voor de Lyme kreeg hij druppels. De volgende dag met longeren, bokte hij heel hoog, eerder kon hij niet bokken, ook liep hij anders, meer met zijn benen onder de massa. Na de 2de behandeling was hij ook rustiger en meer ontspannen met rijden, waar ik nog steeds plezier van heb. Na dit goede resultaat wilde ik natuurlijk ook de andere 2 paarden laten behandelen.

Elastic liet zich best goed behandelen door Aleid, normaal heeft Elastic het niet zo op vreemde mensen die aan haar zitten. Elastic zat na een te heftige behandeling van een Chiropractor helemaal in de kreukels. Aleid heeft haar eerst helemaal doorgemeten en kwam toen tot een behandeling. Met een enkel acupunctuur naaldje heeft ze haar behandeld en met de laser pen. 
Na een week was er duidelijk verbetering, ze liep minder stijf. Na 2 weken durfde ik er weer op te zitten en rechtuit te rijden. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en ze liep in dressuur ( Elastic is eventing paard) beter dan ooit te voren. Toen Milano en Elastic zo opgeknapt waren verdiende Zunny Boy ook een behandeling. 

Zunny was al maanden aan het kwakkelen met een pees. Ook hij had  last van Lyme. (Wanneer een paard lyme heeft is het lichaam bezig dat te bestrijden en laat het andere blessures links liggen). Dus ook Zunny aan de druppels en zijn pees behandeld met laser pen. Paar dagen later was de pees niet warm meer en kon de pees verder genezen. Bij het doormeten van Zunny stuitte Aleid op lage energie van de maag en nieren. Als de nier-energie niet goed is kan een paard angstig zijn.
Nou dat was hij, tractoren was zijn grote angst.
Aleid behandelde hem met acupunctuur en geluid, deze trillingen, speciaal samengesteld door Eric Laarakker, werkt op alle meridianen door. Raar maar waar, de volgende dag durfde hij, op gepaste afstand langs de tractor. 

Ik ben dus heel blij dat Aleid mij aangeraden is en bel haar zodra een paard niet lekker in zijn vel lijkt te zitten. »

 

Renata

 

« Ik heb Aleid leren kennen via mijn craniosacrale therapeut voor paarden, beide hebben samenwerken hoog in het vaandel staan. En inderdaad, toen de acupunctuur niet meer helemaal het resultaat gaf wat het voorheen wel deed zijn we samen gaan kijken wat nu de volgende stap zal zijn: kruiden erbij, huisvesting of eventueel regulier verder onderzoek.

 
Aleid is rustig en heel zacht, zowel voor mens als mijn paard. Ze pakt liever eerst het rustig op om vertrouwen op te bouwen door gebruik te maken van een laserpen dan alleen op het resultaat te 'prikken'. Alleen die intentie geeft al de wat ik noem de 'gouden gloed' na een behandeling. »

Merel

 

 

 

« Ik heb Aleid leren kennen door mijn paarden buurvrouw Monique. Al jaren heeft mijn paard Zappa problemen met zijn vacht en gewicht. Veel dierenartsen gezien, maar die konden hem niet helpen. Aleid constateerde bij hem oa Lyme en iets met zijn hypofyse. Met ups en downs kan ik nu zeggen dat het heel goed met Zappa gaat. Hij was dit jaar voor de zomervakantie al door zijn wintervacht en op dit moment zit hij minder in het haar dan vorige jaren. Waar ik ook heel blij mee ben is dat hij inmiddels 30 kilo is afgevallen, zonder dieet of extra beweging. Zappa is altijd een serieus paard, maar nu wil hij tijdens  het longeren wel eens  een paar vreugde sprongen maken. Daar word ik dan weer blij van. »

Jolanda

CENTRUM VOOR HOLISME | info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl
06 - 15 36 43 97

Ontwerp: MOSCHDESIGN | Realisatie: De Goudse Wolf