Complementaire zorg voor jou

 

Wat ik doe

Het meten en testen gebeurt op een afgesproken dag, en in principe niet op een vast tijdstip. Jij en/ of jouw dier hoeven hiervoor niets te doen.

Ik stem me af op jouzelf of jouw dier via een recente foto die je me van te voren mailt of appt. Op de afgesproken dag ga ik meten en testen en wanneer ik de uitslag daarvan heb, spreek ik meestal een voicebericht in via Whatsapp. Een enkele keer vind ik het zelf prettiger om telefonisch contact te hebben om extra uitleg te geven over wat ik ben tegengekomen, maar dit doe ik niet standaard. 

Ik werk veel met de middelen van Den Hoek, ook Phytonics en Puur. Vaak kunnen de middelen bij Den Hoek besteld worden en kan ik die bestelling in gang zetten. Sommige middelen die ik uittest hebben ze daar niet, dan zal ik duidelijk aangeven wat je moet bestellen. 

De foto moet een recente foto zijn van (in principe) alleen het gezicht/ hoofd, waar in ieder geval één oog goed op te zien is. beide ogen mag natuurlijk ook. De foto mag je mailen of naar mijn mobiele nummer appen: 06-15 36 43 97.

Na het meten en testen zal ik de factuur maken en de eventuele middelen die ik bij Den Hoek heb besteld komen daar dan ook bij. De factuur mail ik, samen met een betaallink naar je emailadres. 

Om een eerste afspraak te maken kan je het inschrijfformulier invullen, ik zal contact opnemen om te laten weten wanneer ik het meten en testen kan doen. 

 

Tarieven 

Afstemmen middels een foto (mens of dier) €89,-

Dit omvat de intake, het afstemmen, een mondeling verslag (via Whatsapp) en er wordt een betaalverzoek gestuurd. 

 

Energetische behandeling (healing) per keer middels een foto (mens of dier) €89,-

Dit omvat een korte intake, het behandelen, een mondeling verslag (via Whatsapp) en er wordt een betaalverzoek gestuurd.

 

Meten met de Lecher Antenne en het testen van middelen middels een foto (mens of dier) €89,-

Dit omvat een korte intake, het meten en testen, een mondeling verslag (via Whatsapp) of per mail en er wordt een betaalverzoek gestuurd. 

 

Meten met Lecher Antenne, testen van middelen en dezelfde dag een behandeling (mens of dier) €149,-

Dit omvat de intake, het meten en testen, een mondeling verslag (via Whatsapp) of per mail en er wordt een betaalverzoek gestuurd

 

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, kunnen in rekening gebracht worden.

Wanneer er een eenvoudige/ korte vraag is om op af te stemmen, kan het tarief in overleg worden aangepast. 

 

Contact 

Telefoon: 06-15 36 43 97 (ma t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00)
e-mail: info@centrumvoorholisme.nl

Als ik aan het werk ben, kan ik niet de telefoon aannemen. Wanneer je een bericht inspreekt zal ik terugbellen, je kan ook een mail of een whatsapp bericht sturen, ik zal  dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

 

 

 

KvK 67068308

CENTRUM VOOR HOLISME | info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl
06 - 15 36 43 97

Ontwerp: MOSCHDESIGN | Realisatie: De Goudse Wolf