Onze ervaringen
met het werk van Aleid Hillebrand

« Mijn hondje Boef plaste enorm veel in huis, echt grote plassen. De dierenarts en de internist konden na veel onderzoeken niets afwijkends vinden. Toen ben ik met Boef naar Aleid Hillebrand gegaan en zij heeft onder andere acupunctuur gedaan en nog een aantal, voor mij onbegrijpelijke, dingen. En vanaf dat moment was het afgelopen met de grote plassen. Boef heeft het nooit meer gedaan! Ik vind het nog steeds een wonder. En dat terwijl ik eigenlijk heel sceptisch ben wat betreft alternatieve geneeswijzen. Maar ik vertrouw Aleid 100 procent. Ze is geweldig met dieren! »

Andrea

« Aleid is een dierenarts met 3 expertises in een. Naast dat ze een goede reguliere dierenarts voor konijnen is, beheerst ze ook acupunctuur bij dieren en alternatieve/ complementaire oplossingen.
Met Mop, een pleeg konijn, kwam ik bij haar omdat ik erachter kwam dat ze doof was. Met druppels, massage en schoonmaken heeft Aleid gezorgd dat ze weer lekker kon horen en uiteindelijk geplaatst. Zwabber was vermoedelijk een van haar eerste konijnen acupunctuur-klantjes. Ze was nog in opleiding. Met Zwabber op mijn schoot werkte de acupunctuur zo goed dat niet alleen Zwabber, maar ook ik heerlijk rustig werden. We hebben wel 20 minuten in heerlijke rust gezeten en dat met paar naalden in een klein konijntje. Geweldige ervaring.


Aleid is vooral echt heel rustig en neemt de tijd en dat werkt voor konijn en eigenaar echt fijn. Heel vertrouwd en ze heeft altijd wel een alternatieve oplossing. Veel kwaliteiten in een veelzijdige dierenarts wat wil een konijn nog meer? »

Astrid

« Drie jaar geleden had onze kater Tijger erge last van braken en kon moeilijk poepen en liep moeilijk. Waarschijnlijk wat gewrichtsklachten. Hij was toen 15 jaar. Wij zijn met hem naar de dierenarts geweest en daar kreeg hij wat voor zijn gewrichten en een laxeermiddel. Wij vonden niet dat de behandeling veel resultaat gaf. Ik ontmoette Aleid en zij vertelde dat zij dierenarts was en dat zij een holistische aanpak heeft. En zij kwam bij ons thuis.

Zij heeft Tijger heel uitgebreid onderzocht en ging met acupunctuur aan de gang. Tijger werd heel rustig van de behandeling en liet het allemaal over zich heen komen. Zijn achterlichaam behandelde ze extra met "elektrische moxa". En met de Lecher antenne heeft zij uitgetest wat wel en niet goed is voor Tijger om te eten, en waar zijn klachten zitten.

Na de eerste behandeling liep hij meteen al veel soepeler. Aleid had een flesje samengesteld met speciale druppels die hij 2 keer per dag kreeg. Ook het braken werd veel minder.

Inmiddels is Tijger 18 jaar en een oude man, maar elk jaar laten we hem helemaal onderzoeken door Aleid. Zij doet dat op zo een liefdevolle, rustige manier. We hebben de indruk dat Tijger zo op een prettige manier oud wordt. »

Liesbeth van Dijk

« Aleid treated our cats with respect, care, love and skill. She helped them improve from a persistent skin problem, and gave us tools to help them ourselves with flare ups. I also noticed an improvement in myself from constant worry and concern about our cats, to more rest and peace in myself around their health issues, which is ultimately better for the whole family, human and animal. »

Alison

« Aleid is een kundige dierenarts met veel kennis over konijnen. Elke 3 maanden slijpt zij de haakjes van de kiezen van Meisje. Een precisiewerk dat ik graag aan haar overlaat. Helder in uitleg en altijd bereid te helpen, zelfs in de avonduren. Toen Minnie heel ziek was, heeft ze acupunctuur gegeven. Minnie werd daar heel rustig van. Ik ben heel blij met deze dierenarts! »

Irene

« Heel blij ben ik met Aleid haar behandelingen. Zij heeft oa onze hond Lulu geholpen met haar gevoelige maag/ darmen. Lulu poepte elke dag het hele huis onder omdat zij de diarree niet kon ophouden, hoe vaak wij ook met haar naar buiten gingen. We waren al heel lang bezig om haar ontlasting normaal te krijgen. Lulu heeft bij verschillende dierenartsen gelopen om haar probleem te verhelpen, helaas heeft dat niets mogen helpen.

Aleid is toen meerdere malen bij ons thuis geweest, ze heeft haar behandeld en het juiste voer + kruiden voorgeschreven, eindelijk kreeg Lulu normale ontlasting en na een tijdje kon ze ook andere voer goed verdragen, we hadden de hoop bijna opgeven. Zo ontzettend blij dat ze nu geen last meer heeft van haar maag/ darmstelsel! »

Carolien

CENTRUM VOOR HOLISME | info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl | 06 - 15 36 43 97

CENTRUM VOOR HOLISME
info@centrumvoorholisme.nl
06 - 15 36 43 97

Ontwerp: MOSCHDESIGN | Realisatie: De Goudse Wolf